Izdelava spletne strani

Izdelava spletnih strani zaobjema več med sabo ločenih segmentov. Celovit in strateški, pristop vam zagotavlja trajno in optimalno rešitev.

Načrtovanje

S skrbnim načrtovanjem določimo cilje spletne strani in na podlagi tega se odločimo za platformo in module, s katerimi bomo spletno stran izdelali. Vsebinsko načrtovanje je vsekakor eden izmed dejavnikov, ki vašim obiskovalcem zagotavlja nemoten in voden dostop do informacij in s tem dobro uporabniško izkušnjo.

 

Oblikovanje spletne strani

Oblikovanje spletne strani odraža celostno grafično podobo vašega podjetja, vaše storitve ali izdelka. Pri samem oblikovanju se vedno osredotočamo na končnega uporabnika. Naši izdelki vedno združujejo uporabnost in dobro obliko. Grafični elementi na spletni strani so estetski, pregledni, usklajeni in postavljeni logično.

 

Programiranje

Spletno stran izdelamo po standardih in priporočilih W3C. Koda je napisana ročno in ne vsebuje odvečnih vrstic, tabel itd. Stran se zato nalaga hitreje, prikazuje se enako v vseh brskalnikih. Tako zagotovimo enako uporabniško izkušnjo kar najširšemu krogu uporabnikov..

 

Preizkušanje izdelane spletne strani

Naslednji korak je preizkušanje izdelane spletne strani, kjer pred končno javno objavo izdelane spletne strani preverimo, ali vse deluje optimalno. Tu nastopite tudi vi z pregledom vsebin, samega delovanja kot tudi CMS-ja.

 

Gostovanje in tehnična podpora

Ponudimo vam celovito storitev, ki zajema registracijo domene, vpis domenskih strežnikov ter gostovanje na naših strežnikih. Tako je v primeru napak je zagotovljen je tudi hiter odzivni čas.


 

Izdelava spletne strani za Nacionalni svet za kulturo.
www.nsk-slo.si
Izdelava spletne strani za Penzion Jagodic.
www.penzion-jagodic.si
Oblikovali smo internetno stran za podjetje Kroj.
www.kroj.si
Oblikovali smo internetno stran za podjetje Kotorna d.o.o.
www.kotorna.si

grafično oblikovanje

v i z u a l n e   k o m u n i k a c i j e   i n   z a l o ž n i š t v o