Oblikovanje katalogov - prospektov

Kljub trendu elektronskih medijev je dobro izdelana tiskovina še vedno »zakon«. Listanje kvalitetno izdelanega kataloga ali prospekta je za uporabnika še vedno tako merilo kvalitete predstavljenih produktov, kot tudi praktično opravilo, kajti tiskovino lahko listamo kjerkoli in kadarkoli. Pustite torej vašim naročnikom tudi malo užitkov ob listanju. Ekranov smo že vsi siti!

Oblikovanje katalogov zaupajte strokovnjakom

Dobro oblikovana tiskovina, pa naj bo to katalog, prospekt ali brošura, potencialnemu kupcu veliko pove o izdelku in ga z dobrim pristopom in oblikovanjem posredno prepriča o izdelku, čeprav ga sploh ne vidi v živo. V studiu Art Design vam s strokovnim znanjem svetujemo pri pristopu, oblikovnemu stilu in nagovornem tonu pri oblikovanju katalogov, revij, hkrati pa vam nudimo tudi vse znanje pri izdelavi.

Katalog, prospekt, revijo vam bomo izdelali od idejnega osnutka do končnega izdelka. Z vami se bomo posvetovali o tonu sporočilnosti, kot o izbiri papirja pri tisku. Izdelke boste dobili »na ključ«, organiziramo prav vse komponente, ki bodo za tiskovino potrebne. Le tako je med procesom celovit nadzor nad delom in zagotovljena maksimalna kvaliteta končnega izdelka.

 

Oblikovanje tiskovin so nam zaupala mnoga znana podjetja

Pri oblikovanju tiskovin so nam zaupali že mnoga imena, Izkušnje imamo pri oblikovanju plakatov, oblikovanju jumbo plakatov, oblikovanju in prelomu knjig, revij…Lahko vam oblikujemo in izdelamo čisto preprost nizkocenovni letak, kot tudi vrhunski in prestižni prospekt.
 

Za podjetje Fisher International d.o.o. smo oblikovno zasnovali in pripravili Katalog obutve za sezono pomlad-poletje 2008.
Katalogi knjig - knjižni klub Partner Slovenske knjige d.o.o.
V podjetju Motvoz d.d. so se odločili za novo serijo predstavitevnih katalogov in tiskovin.

grafično oblikovanje

v i z u a l n e   k o m u n i k a c i j e   i n   z a l o ž n i š t v o