Celostna grafična podoba – ogledalo vašega podjetja

CGP ali Celostna grafična podoba je vizualni statut družbe ali blagovne znamke. Je ena izmed prvih stvari, ki jo potencialne stranke zagledajo, zato je zelo pomembno, da je dovršena. Vsi si želimo narediti dober prvi vtis kajne?

CGP je torej skupek pravil, ki se tičejo vizualizacije logotipa, barvnih definicij le tega, sloganov in tako naprej.

Kako pa izgleda CGP podjetja?

Za primer vzemimo prenovljeno podobo, ki smo jo pogled nove spletne strani, izdelali za podjetje Conphis d.o.o.

Glavna usmerjenost podjetja je merilna tehnika in oprema, predvsem industrijske kamere in pa področje umetnega vida. To je bilo izhodišče za podporno grafiko očesa (desno na vizitki).

Stari logotip
Prenovljeni logotip

Izdelava logotipa

Podjetje je že imelo logotip, a je bil ta že malo zastarel, zato so se odločili za kompletno prenovo. Novi logotip je preprostejši, modernejši in predvsem bolje predstavi podjetje.

Oblikovanje tipičnih poslovnih tiskovin

Vsaki naši stranki izdelamo primere aplikacije logotipa in grafike na poslovne tiskovine (vizitke, mape, kuverte, žig, dopisni list, …) in po potrebi tudi na ostalo označevanje (table, avtomobili, napisi na vratih, …)

Celostna grafična podoba - priročnik

Priročnik CGP

Končni produkt je natančno izdelan priročnik, ki služi kot navodilo za tiskarje, oblikovalce in pravzaprav kogarkoli, ki bo v prihodnosti imel opravka z vašo podobo in logotipom. 

Definirani so tipografija, razmerja med grafičnimi elementi, barvne različice logotipa, pravila aplikacije in postavitve … Dobite ga v pdf in v tiskani obliki.

Zaradi vnaprej določenih pravil vaša podoba vedno nastopa profesionalno, hkrati pa je vsak korak ponovljiv.

Vas zanima izdelava celostne grafične podobe?